|
18.01.2024 10:05

Усі дороги до колишнього коханого-лікаря закриті: Слава Камінська розсекретила нового коханого-іноземця

Розлучення Слави Камінської та Едгара Камінського було дійсно непростим для обидвох партнерів. Зазвичай пари або розходяться друзями, або ворогами. Ці двоє постійно змінювали дані ролі, маючи конфлікти, але в той самий час, не закриваючи двері в минуле. Ба більше, Камінська навіть зізнавалася, що розглядає імовірність примирення з хірургом.

За її словами, причиною їхнього розставання стали жінки в її сім’ї, а також її нездорове ставлення до партнера. Мовляв, мала емоційну залежність від чоловіка. У той самий час Едгар запевняв, що покинув свою дружину через її захопленість пластичними операціями. Нагадуємо, що деякі з них зробив саме він.

Слава Камінська розсекретила свого нового коханого

Слава Камінська розсекретила свого нового коханого

Після 24 лютого все стало абсолютно інше. Артистка евакуювалася з дарма дітьми до Нідерландів. Вона навіть не приховувала, що не може впоратися без няні та прибиральниць, що їй не вистачає грошей, що життя зовсім інше. При цьому співачка відмовлялася переходити на українську, і не поспішала повертатися на батьківщину. Врешті-решт, в її житті з’явився новий коханий.

Слава відмовлялася називати його ім’я і не бажала розкривати особистість чоловіка. Жінка лише вказала на те, що він іноземець.

Слава Камінська розсекретила свого нового коханого. Скріншоти особистої сторінки зірки

І лише нещодавно вона розсекретила його ім’я. Артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, де вони з чоловіком зображені в літаку. На знімку Слава поклала голову на плече обранця, а той, своєю чергою, схилився до неї.

Обличчя чоловіка Камінська не квапиться показувати. А от як його звати – Слава випадково пробовкалася. На одному з відео, яке раніше публікувала артистка, вона назвала загадкового обранця “чоловіком” та звернулася до нього на ім’я Олексій.

До речі, лише нещодавно зіркова пара поїхала відпочивати на Тенерифе.