|
18.01.2024 23:06

Ексдружина Добриніна Квіткова назвала найкрасивішого чоловіка, з яким хоче на побачення: “Боже, який він”

Переможниця романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Даша Квіткова неодноразово отримувала закиди про романи з українськими зірковими чоловіками. Після розлучення з телеведучим Нікітою Добриніним, блогерку неодноразово бачили в компанії бізнесмена Михайла Заливаки. Знаменитості публікували фото з однакових локацій, проте інфлюенсерка спростувала всі чутки про їхні романтичні стосунки. За словами Квіткової, їх об’єднують виключно дружні взаємини.

“Друзі, благаю, з чоловіками, з якими мене можна побачити і з якими я спілкуюсь, мене нічого не об’єднує, окрім спілкування і дружби”, – коментувала Даша.

Даша Квіткова назвала українського зіркового чоловіка, з яким хоче на побачення

Нещодавно Квіткова вирішила зізнатись, хто ж зі знаменитостей зміг підкорити її серце. Як виявилось, блогерці неабияк сподобався український футболіст, гравець лондонського “Челсі” і збірної України Михайло Мудрик. 23-річний спортсмен останнім часом постійно потрапляє до стрічки рекомендацій Квіткової.

“Я на нього залипаю” – зізнається блогерка.

Також Даша жартома додала, що ставить вподобайки на світлини Мудрика в його особистому фотоблозі, однак футболіст все ніяк не звертає на неї уваги.

Даша Квіткова назвала українського зіркового чоловіка, з яким хоче на побачення

Також інфлюенсерка розповіла, що була б не проти поспілкуватись з блогером та волонтером Ігорем Лаченковим і ведучим Євгеном Яновичем.

“Ми з Женею спілкуємося, тому так. Вже плануємо піти на каву”, – поділилась планами Квіткова.

Нагадаємо, що користувачі Мережі вже приписували блогерці роман із Лаченковим, але Квіткова заявила, що вони з колегою просто жартують та добре товаришують. Інфлюенсер та продюсер Євген Таллер також потрапив під підозру в стосунках із Дашею. Шанувальники помітили, що знаменитості підтримують зв’язок, але Квіткова дала аудиторії чітко зрозуміти, що їхні здогадки виявились хибними.

Даша Квіткова назвала українського зіркового чоловіка, з яким хоче на побачення