|
19.01.2024 19:37

Стиль Маші Єфросиніної з фотошопом та без: за що найчастіше критикують телезірку та як вона на це реагує

У своєму мікроблозі Instagram Маша Єфросиніна часто ділиться з шанувальниками фотографіями, на яких її можна побачити не тільки в ефектних стильних образах, але й у звичайнісінькому повсякденному одязі без макіяжу та зачіски. Як правило, у коментарях можна прочитати багато компліментів, але іноді трапляється жорстка критика. За що найчастіше “хейтять” телезірку і як вона на це реагує.

Стиль Маші Єфросиніної з фотошопом та без

Так, напередодні 44-річна Єфросиніна оприлюднила колаж, на якому наочно показала, як виглядає її обличчя до і після макіяжу. Після того, як знімок з’явився в Мережі, деякі користувачі запідозрили зірку у використанні фотошопу.

Стиль Маші Єфросиніної з фотошопом та без

У коментарях спалахнула справжня дискусія. Хтось навіть помітив, що на фото “після” чітко видно сліди обробки фотографії. Якогось моменту в коментарі прийшла Єфросиніна і жорстко відповіла:

Стиль Маші Єфросиніної з фотошопом та без

Коментаторів ще більше розлютила відповідь зірки. Одна з дівчат запропонувала Єфросиніною бути чесною до кінця, і видати список косметологів та бюджет, який вона витрачає для того, щоб підтримувати шкіру у такій якості.

“А то простій жінці може бачитись, що Ви народжені з геном «нестаріння»

Стиль Маші Єфросиніної з фотошопом та без

Ще одна прихильниця написала.

 

Зазначимо, що Маша Єфросиніна останнім часом почала дуже болісно реагувати на критику. Коли їй почали писати про зайву худорлявість, знаменитість записала “сториз”, де запропонувала всім критикам “стежити за собою”.

Стиль Маші Єфросиніної з фотошопом та без

А ще Єфросинину нещодавно дорікнули за її дорогі прикраси, які вона демонструвала у своєму інтерв’ю з Анною Трінчер, на що Марія сказала, що не збирається ні перед ким виправдовуватися.

Схоже, теледіва більше не має наміру мовчки вислуховувати критику, грати роль милої та доброзичливої жінки, а може дати тверду відсіч. Стала справжньою – без фільтрів та  фотошопу.