|
20.01.2024 17:07

Віктор Павлік їздить українськими містами і робить благу справу: поки молода дружина Репяхова з дитиною

Автор: Юлія Ящук

В соціальній мережі Instagram артист Віктор Павлік повідомив про початок свого туру містами України, який направлений на основну ціль – збір коштів на потреби ЗСУ. Вчора жителі Черкас могли насолодитися улюбленими хітами співака і внести свою частинку для допомоги захисникам.

Віктор Павлік їздить українськими містами і робить благу справу

Концерти планують провести ще у семи містах. Наступними очікують на приїзд Віктора Павліка шанувальники з Дніпра. За словами організаторів туру, співочі заходи наповнять світлом усіх слухачів. Вони закликали приходити зігріватися серцем і заодно підтримувати ЗСУ, які кожного дня захищають нашу землю.

Всі квитки стануть донатами та підтримкою захисників. Крім того, під час кожного концерту проходитимуть аукціони, кошти з якого разом з частиною від продажу квитків будуть відправлені українським захисникам, яких Віктор Павлік підтримує ще з 2014 року.

Відомо, що концертним директором артиста є його дружина Катерина Репяхова, яка на 29 років молодша за чоловіка. Блогерка неодноразово відповідала на закиди підписників свого Instagram-блогу стосовно їхньої різниці у віці, запевняючи, що вона не впливає абсолютно ні на що.

Нагадаємо, Віктор Павлік та Катерина Репяхова одружилися у 2020 році. Через рік у пари народився син Михайло. До речі, бізнесвумен розповідала фоловерам, що дуже мріє про доньку, тому на одній спільній дитині зіркове подружжя зупинятися не планує.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином Михайлом

Катю вже підозрювали у другій вагітності, коли вона погано себе почувала. Втім, блогерці згодом стало краще, тому запевнила, що поки не при надії.