|
24.01.2024 16:07

Дружина Віктора Павліка розповіла, як її намагалися посварити з коханим: проявляв ініціативу до іншої жінки?

Автор: Юлія Ящук

Про Катерину Репяхову публіка довго висловлювалася в негативному контексті, адже спочатку їй докоряли, що вона закрутила роман з тоді ще одруженим чоловіком, а згодом почали дошкуляти повідомленнями стосовно їхньої різниці у віці.

Катя не раз відповідала підписникам свого фотоблогу, що не переймається різницею майже в 30 років. Вважає свого чоловіка найкращим батьком та коханим, а також запевнила, що його вік не впливає абсолютно ні на що.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як її намагалися посварити з коханим

До слова, нещодавно молода дружина артиста розповіла, як її, імовірно, хотіли посварити з чоловіком. У своєму блозі в соціальній мережі Instagram знаменитість оприлюднила повідомлення незнайомої їй жінки в Telegram, яка написала, що артист нібито мав на меті зав’язати з нею спілкування.

В повідомленні йшлося, що Віктор Павлік почав активно писати цій жінці в соціальній мережі Facebook, а та своєю чергою додала його в друзі, оскільки думала, що він одинокий холостяк. Підкреслила, що з її боку ніякої ініціативи не було.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як її намагалися посварити з коханим

Зазначимо, що Катерина не стала вестися на провокацію та припустила, що хтось намагається просто посварити її з коханим. Далі вона поділилася, як виглядає сторінка чоловіка, який на фото не приховує своєї родини. Пожартувала, що саме так виглядає профіль одинокого холостяка.

Дружина Віктора Павліка розповіла, як її намагалися посварити з коханим

Нагадуємо, Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Для нього цей шлюб виявився четвертим. Через рік молода дружина подарувала зірці сина, якого назвали Михайлом. Втім, блогерка не приховує, що дуже мріє про доньку.