|
25.01.2024 11:00

Марина Боржемська після розлучення з Узелковим розповіла, скільки заробляє та на що витрачає свої кошти

Автор: Юлія Ящук

У 2018 році Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков розлучилися. Жінка не приховує, що колишній чоловік не бере участі у вихованні сина та доньки і так само не допомагає їм фінансово. У розмові з ведучим Славою Дьоміним тренерка відверто зізналася, скільки заробляє та на що йдуть її гроші.

За словами Марини, дохід їй приносить робота з програмою схуднення та реклама в соціальній мережі Instagram. Для того, щоб забезпечити свою родину, знаменитості потрібно орієнтовно чотири тисячі доларів. Втім, її заробіток від місяця до місяця відрізняється.

Марина Боржемська розповіла, скільки заробляє та на що витрачає свої кошти

Витрачає зароблені кошти фітнес-тренерка на оренду квартири, школу спадкоємців, харчування, догляд за собою, а також на виплату кредиту за авто, який взяла на три роки. Боржемська є власницею Toyota Highlander Hybrid. Жінка зазначила, що кожного місяця сплачує за неї 30 000 гривень.

Що стосується оренди квартири, то за неї Марина віддає 15 000 гривень, а комунальні послуги обходяться їй взимку близько 4 000 гривень. При цьому фітнес-тренерці вдається відкладати певну суму коштів, оскільки має в планах купити власне житло, а ще хоче відпочивати.

Також знаменитість підкреслила, вона чесно заробляє свої гроші, донатить на ЗСУ, допомагає дітям, на яких іноді витрачає більше ніж на себе.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Нагадуємо, Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков перебували у шлюбі з 1999-2018 рік. За період союзу колишнє подружжя пережило чимало випробувань, зокрема три невдалі вагітності. Четвертого разу їм пощастило, адже вони стали батьками сина Роберта, а через деякий час на світ з’явилася донька Олівія.