|
25.01.2024 16:53

Її не впізнати: Злата Огнєвіч зробила нову стрижку та махнула на курорт – “Цього разу по роботі”

Після нового року співачка Злата Огневич вирушила у довгоочікувану відпустку до Таїланду, звідки тішила шанувальників гарячими фото у купальниках. Набравшись сил та нових емоцій, після повернення в Україну, артистка відчула потребу до кардинальних змін і вирушила до салону краси.

У коментарях Злата зізналася, що це пов’язано із зміною її внутрішнього стану. Подробиці вдаватися не стала. Цього ж дня співачка пообіцяла здивувати шанувальників. До речі, це їй вдалося. Крім свіжого фарбування в кардинально темний відтінок, Огневич наполовину вкоротила волосся, постригшись під класичне каре. Фото “до” та “після” екс-учасниця другого сезону “Холостячки” відразу оприлюднила у “сториз” Instagram. Тепер їй складно буде зав’язувати свої улюблені гульки, доведеться крутити буклі.

Злата Огнєвіч з новою зачіскою з’явилася на модному курорті

Ймовірно, кардинальні зміни у зовнішності настільки надихнули знаменитість, що вона відразу вирішила вирушити на гірськолижний курорт Буковель. Щоправда, поки що “по роботі”.

Злата Огнєвіч з новою зачіскою з’явилася на модному курорті

Так, на мікроблозі Злати Огневич з’явилося відео, на якому вона демонструє красивий засніжений вигляд з її балкона.

Злата Огнєвіч з новою зачіскою з’явилася на модному курорті

“Цього разу по роботі, але незабаром відкрию лижний сезон”, – написала співачка.

Зазначимо, минулого року Злата кілька разів приїжджала до Карпат. У своїх “сторизах” артистка розповідала, що вперше наважилася стати на лижі. Декілька днів знаменитість займалася з інструктором і вже до кінця відпустки показала результат.

Злата Огнєвіч в Буковеле 2023 рік

Цього року Злата вже приїде підкорювати Карпатські гори як досвідчений “професіонал”.