|
25.01.2024 18:37

Все життя хотіла бути на обкладинці Vogue: Леся Нікітюк вразила розкішним перевтіленням для зйомки (фото)

Творчий шлях Лесі Нікітюк розпочинався з КВК, потім робота помічницею редактора на 1+1, участь у гумористичних програмах, у тому числі “Розсміши коміка”, де їй вдалося заробити головний приз, потім з подачі Володимира Зеленського, Леся стала ведучою популярного тревел-шоу. “Орел і Решка”, замінивши Жанну Бадоєву. Ось тоді і почався її стрімкий злет у кар’єрі. Тепер Нікітюк одна з найпопулярніших ведучих на українському телебаченні, її запрошують до найрейтинговіших програм. Вона бажана гостя на всіх зіркових заходах. Її обожнює не лише публіка, а й колеги.

Леся Нікітюк

Сьогодні зірка має свій канал на Ютуб, а так само сторінку в Instagram, на яку підписано понад 4,2 мільйони шанувальників. Її публікації набирають тисячі переглядів та сотні коментарів. Так, сьогодні, 25 січня, Нікітюк оприлюднила нову пост, де з’явилася на фотографіях у дуже незвичайному образі. У кадрі Леся постала в білих ажурних колготках та короткому кожушку. Доповнили образ мюлі на шпильці з пір’ям, розкішне укладання та яскравий макіяж.

Леся Нікітюк вразила розкішним перевтіленням для зйомки

“Все життя хотіла бути на обкладинці Vogue, але поки що просто фото”, – підписала кадри знаменитість.

Леся Нікітюк вразила розкішним перевтіленням для зйомки

Мережа відразу вибухнула від коментарів. Багато хто був у захваті від нового образу Нікітюк. Шанувальники писали, що її мрія обов’язково здійсниться, адже вона, як ніхто інший, варта цього.

Леся Нікітюк вразила розкішним перевтіленням для зйомки

“Не гірша за Джей Ло”, – писали у мережі.

Насправді, крім своїх численних талантів, Леся Нікітюк до того ж має дуже ефектну і яскраву зовнішність, тому поява її на обкладинці світового глянцю лише справа часу.А що ти скажеш із цього приводу?