|
26.01.2024 11:45

Мамину каблучку продала, а на будинок претендує не вона одна: що дісталося Тоні Матвієнко після смерті Ніни

Ніна Митрофанівна Матвієнко до останнього намагалася зробити свій помітний внесок у майбутню перемогу. Зокрема, вона активно гастролювала з іншими артистами та проводила інформаційну політику у себе на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Її смерть була для шанувальників дуже неочікуваною. Ніна Митрофанівна здавалася дуже активною та веселою, і ніяким чином не видавала свого справжнього стану. І лише найближчі родичі знали про те, що в неї онкологія.

Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку покійної матері

Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку покійної матері

Тоня Матвієнко ледь справлялася зі своїм горем. І тим не менш, їй допомогли клопоти, які були пов’язані з похоронами матері. Так само на поміч прийшла творчість. У пам’ять Ніни Матвієнко зірка записала композицію, яка одразу ж знайшла відгук у аудиторії.

І навіть після своєї смерті Ніна Митрофанівна продовжує допомагати своїй батьківщині. На цей раз уже сімейними цінностями. Нещодавно стало відомо, що Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку своєї матері. Продаж несе суто благодійний характер, адже всі гроші будуть перераховані захисникам на обладнання.

Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку покійної матері

Примітно, що досі невідомо, який спадок Ніна Митрофанівна залишила своїй сім’ї. Будинок, в якому вона жила зі своєю дочкою, зятем та онучкою належить її чоловіку Петру Гончару, адже вони так і не розлучилися, як планували. За останніми даними, родина продовжує там проживати.

Тоня Матвієнко виставила на аукціон каблучку покійної матері

Однак, сім’я в будь-якому випадку отримала від Ніни Митрофанівни найцінніше — її спадщину. Тоня Матвієнко активно використовує пісні своєї матері у виступах, адже має неперевершений голос, який так нагадує голос душі української пісні. Почувши її виступи, не залишається жодних сумнівів, що Матвієнко залишила після себе не тільки неймовірні композиції, але й людину, яка їх виконуватиме.