Рубрики: Новини
26.01.2024 12:34

Гумористка Ірина Сопонару розповіла, наскільки складно з бойфрендом-британцем через різницю в менталітеті

Українська акторка Ірина Сопонару відповіла, чи має проблеми у стосунках з бойфрендом-британцем через різницю в менталітеті. Навіть друзі зірки ставили їй це питання.
Поділитися

В травні 2023 року щаслива гумористка поділилася з шанувальниками неймовірною новиною. Коханий зробив їй пропозицію руки та серця. Знаменитість довго цього очікувала, тому без вагань погодилася стати його дружиною.

У новому дописі в соціальній мережі Instagram акторка відповіла на питання, наскільки їм складно через різницю менталітетів. Навіть друзі Ірини іноді запитували її, чи виникають проблеми у стосунках з коханим саме через це.

Ірина Сопонару розповіла, наскільки складно з бойфрендом-британцем через різницю в менталітеті

Зірка зазначила, що із самого початку відносин вона не відчуває жодної різниці. Припустила, що, можливо, їй просто пощастило. Наприкінці допису додала, що Ріс поєднує в собі найкращі якості чоловіка.

“Від самого початку я не відчувала жодної різниці. Можливо, просто пощастило… Ріс поєднує в собі найкращі якості”, – відповіла Ірина.

До речі, зараз знаменитість насолоджується відпочинком з коханим в теплій країні. Утім, в якій саме, розповідати не стала. Імовірніше, пара вирушила у відпустку після святкування зимових свят з родиною Ріса у Великій Британії.

Нагадуємо, Ірина Сопонару розсекретила, коли з бойфрендом планують зіграти весілля. За словами гумористки, узаконити стосунки шлюбом хочуть в травні 2024 року. Вони вже почали активні приготування до важливого дня у їхньому житті. Зокрема, обирають локацію та складають список гостей.

Акторка, попри те, що у неї є можливість жити за кордоном, відверто зізнавалася, що бачить своє майбутнє лише в Україні. Ба більше, навіть весілля хоче, аби пройшло у Києві.