|
27.01.2024 11:08

Горняк відповіла, чи поділила будинок з колишнім чоловіком Остапчуком: це питання цікавить публіку найбільше

Автор: Юлія Ящук

Колишня дружина Остапчука Горняк не приховує свого наміру поділити будинок, який вони придбали, бувши у шлюбі. За словами Христини, вона вносила власну частину коштів, і має повне право зазіхати на своє.

Крім того, блогерку обурив вчинок шоумена, який без її відома привів в дім нову дружину Катерину Полтавську. Дівчина тоді демонструвала у своєму блозі, як хазяйнувала. Пара збиралася знести одну зі стін та дещо змінити планування.

Горняк відповіла, чи поділила будинок з колишнім чоловіком Остапчуком

Сама ж Христина не раз наголошувала на тому, що хоче поділити будинок мирним шляхом, втім, колишній чоловік, схоже, що на перемовини йти не збирається. До речі, спілкуючись з підписниками свого Instagram-блогу, чесно відповідаючи на їхні питання, вона знову не залишила без уваги цю тему.

Блогерка каже, що є багато запитань щодо поділу майна з ексчоловіком, проте поки ніяких змін не відбулося. До суду вона не подавала, з нею ніхто не зв’язувався, а в разі новин, пообіцяла неодмінно про все розповісти.

“Багато запитань стосовно нашого спільного будинку з колишнім чоловіком, поки що ніяких змін. До суду я не подавала, зі мною ніхто не зв’язувався, якщо будуть якісь новини, обов’язково з вами поділюсь”, – відповіла Горняк.

Горняк відповіла, чи поділила будинок з колишнім чоловіком Остапчуком

Помітно, що знаменитість не падає духом і наприкінці своєї відповіді жартома додала, що з нею не страшно одружуватися, оскільки не вириває нерухомість зубами.

Нагадуємо, Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися у 2022 році. Згодом ведучий представив публіці нову кохану Катерину Полтавську, яка на 16 років за нього молодша. Подейкують, що вони живуть в офіційному шлюбі, проте ніхто з них цю інформацію не підтверджував.