Рубрики: Новини
28.01.2024 13:08

36-річний Андрій Бєдняков розповів, що кохану Настю Коротку, довелося відбивати у суперника: “Це мотивувало”

Відомий телеведучий Андрій Бєдняков розповів, як йому вдалося завоювати прихильність Анастасії та чому вона покинула іншого залицяльника заради нього.
Поділитися

Український шоумен та телеведучий Андрій Бєдняков отримав чималу популярність після участі у шоу “Орел і Решка”. Шанувальників цікавить не тільки професійний шлях телеведучого, а і його особисте життя. Чоловік не приховує родину, щобільше, його кохана Настя Коротка й сама засвітилася у популярному шоу.

Андрій Бєдняков зізнався, що відбив дружину у іншого

Проте, не всі знають, як починалися відносини подружжя. Під час розмови з Раміною Есхакзай, Андрій зізнався, що за серце дружини йому довелося боротися з іншим залицяльником. На додачу, чоловік визнав, що такий стан речей його підбадьорював, а мотивація привернути увагу красуні, розпалювала у ньому пристрасть. Тому, увімкнувши всю свою чарівність, мужність та гарне почуття гумору, Андрій вступив у бій. Й не дарма, Настя оцінила його рішучість та обрала його, як чоловіка свого життя.

“Це була стандартна історія: погляди, щось пожартував, підколов. Потім поїхали разом на гастролі з КВК, дізнався, що у неї був хлопець, це ще більше мотивувало. Так якось все вийшло”, – згадує Андрій.

Андрій Бєдняков розповів про знайомство з дружиною

Проте, кликати під вінець кохану Бєдняков не поспішав. Чоловік зізнається, що ніколи не розумів потреби поставити штамп у паспорті. Пропозицію він зробив тільки заради коханої, бо вважав, що для неї це важливо. Тож, довгий час пара не поспішала до РАЦСу, а їх стосунки не мали офіційного затвердження.

Бєдняков разом з родиною

Наразі, подружжя в офіційному шлюбі вже 9 років. Вони мають двох спільних дітей – Ксенію та Остапа. Молодшого, жінка народила під час повномасштабної війни у США, куди вимушено переїхала задля безпеки малечі. Проте, довго без уваги коханого Настя не змогла. Вже у жовтні 2023 року, Коротка разом з дітьми повернулася до України, де її чекав люблячий чоловік.