|
28.01.2024 10:13

Дружина Віктора Павліка Репяхова відповіла, які у неї відносини з дорослою донькою чоловіка: “Не питайте”

Автор: Юлія Ящук

Катя Репяхова стала впізнаваною на просторах соціальних мережах та у світі шоу-бізнесу від початку стосунків з відомим співаком Віктором Павліком. І хоча пересічні громадяни висловлювали свою негативну думку стосовно цього шлюбу, вона не зважала на хейт та продовжувала будувати своє життя як вважала за потрібне.

Катя Репяхова відповіла, які у неї відносини з дорослою донькою чоловіка

Нещодавно артист Віктор Павлік вперше за довгий час показав шанувальникам свою єдину дорослу доньку Христину та онука. Рідні знаменитості вирішили відвідати його концерт у Рівному. Співоче дійство відбулося в одному з готельно-ресторанних комплексів.

Донька та онук Віктора Павліка

Цікаво, але згодом, використавши можливість спілкування з дружиною співака, прихильники у її блозі в соціальній мережі Instagram, поцікавилися, які у неї відносини з донькою чоловіка.

За словами Катерини, вони не бачаться. Зауважує, що вона відповідальна за своїх родичів, з якими 2-річний син Михайло з усіма проводить час. З дочкою коханого блогерка в прекрасних відносинах, але з боку Христини ініціативи на зустрічі з молодшим братом немає ніякої.

Катя Репяхова відповіла, які у неї відносини з дорослою донькою чоловіка

Ба більше, і сам Віктор Павлік не намагається підштовхувати доньку, аби вона мала змогу бачитися з маленьким братиком. Дружина артиста зізнається, що не лізе зі своїми пропозиціями. Щоправда, ініціює зустрічі з бабусею Шурою, мамою чоловіка.

Нагадаємо, Катерина Репяхова стала для Віктора Павліка четвертою дружиною. Пара узаконила свої стосунки шлюбом у 2020 році. Через рік публіка вітала подружжя з народженням їхнього синочка Михайла. Катя відверто розповідала, що дуже мріє бути мамою ще й доньки.