|
29.01.2024 10:29

Олексій Арестович розповів, як виїхав з України та чи планує повертатись: “Ми маємо бути вдома”

Ім’я Олексія Арестовича гучно обговорюється в Мережі, завдяки скандальним вчинкам та висловлюванням ексрадника ОП. Цікавість українців до особистості 48-річного Арестовича зросла після того, як почали ширитись чутки про його переїзд до США та придбану нерухомість за 1 млн доларів.

У нещодавньому інтерв’ю блогерці Аліні Олицькій, політичний діяч вперше прокоментував своє перебування в США. На запитання, як все-таки 48-річний Арестович виїхав за кордон, чоловік чіткої відповіді так і не надав. Олексій довго віджартовувався фразою про “державну таємницю”, а врешті заявив, що перетнув кордон законно, проте в подробиці вдаватись не став.

Арестович за кордоном розсекретив, як покинув Україну та чи повернеться

Також ексрадник прокоментував мету свого перебування в Нью-Йорку. За словами Арестовича, до Америки його запросили, як незалежного експерта з українського питання.

“Моя діяльність мала певну дотичність до того, щоби Україні надали наступний транш допомоги”, – відповів чоловік.

Аліна Олицька також поцікавилась і про теперішні умови проживання Арестовича в США. Олексій разом з дружиною та сином змогли собі дозволити квартиру в серці Нью-Йорка:

“По-перше, я не бідна людина. По-друге, це міркування безпеки. Тому що тут режим безпеки набагато кращий, ніж у будь-якому іншому районі. По-третє, це рекомендації приймаючої сторони, їм так простіше, щоби я був тут”, – прокоментував ексрадник.

Арестович за кордоном розсекретив, як покинув Україну та чи повернеться

Однак запевняє, що разом із дружиною сумує за Україною та планує якнайшвидше повернутись додому. Чітких дедлайнів Олексій не озвучив, адже має ще кілька проєктів у Європі.

“Коли закрию, тоді поїду. Я дуже хочу додому”, – наостанок сказав Олексій Арестович.