|
30.01.2024 10:39

Женя Кот і Наталія Татарінцева відверто розповіли про сварки в родині: “Компроміси не шукаємо”

Відомий український хореограф Євген Кот та його дружина, спортсменка Наталія Татарінцева познайомились завдяки культовому шоу “Україна має талант”. Наталя двічі брала участь в проєкті, тоді як її майбутній чоловік був режисером-постановником номерів. У 2015 році у пари розпочались романтичні стосунки, а вже у січні 2019 молоді закохані зіграли екзотичне весілля на острові Таїті.

Євген Кот розповів про непорозуміння та сварки з дружиною

Кот і Татарніцева про сварки

Щаслива пара часто публікує спільні знімки в особистих фотоблогах Instagram, однак досвідчені користувачі Мережі знають, що яскрава картинка не завжди збігається з реальністю. У нещодавньому інтерв’ю “33 запитання від Люкс ФМ” пара відверто розповіла, чи виникають у їхніх взаєминах непорозуміння. Як виявилось, між подружжям, дійсно, панує гармонія, а незначні конфлікти швидко втрачають сенс.

“У нас немає там якихось часто сварок. У нас немає причин, через які ми весь час сваримось, в нас завжди якісь різні питання виникають. Частіше за все – це дискомунікація якась, потім ми вирішуємо. Компроміс навіть ми не шукаємо, просто розуміємо, повідомляємо інформацію до кінця одне одному, і все”, – відповів Женя.

Євген Кот розповів про непорозуміння та сварки з дружиною

А ось Наталя зізналась, що зазвичай непорозуміння стаються, через її звичку в спілкуванні:

“Я буває часто недоговорюю, я собі можу думати, але не проговорювати. Думати, що я йому (Євгену) сказала, а потім: “Ну як, ну я ж сказала тобі!”.”

Нагадаємо, що після чотирьох років спроб та діагнозу безпліддя, 25 грудня 2023 року Євген та Наталя потішили шанувальників новиною про те, що чекають на первістка.