|
30.01.2024 14:58

Перетворилася на “леді”: Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням – зірки у захваті, крім Кацуріна

Співачка Надя Дорофєєва завжди вирізнялася серед зіркових колег своїм неординарним стилем в одязі. Причому як на сцені, так і в повсякденному житті. У гардеробі знаменитості присутні виключно гарячі тренди. Так, останнім часом артистка вважає за краще носити комфортний одяг, проте напередодні Дорофєєва вирішила кардинально змінитись і постала перед публікою в образі “леді”.

Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням

У мікроблозі знаменитості з’явилися кадри з її останньої фотосесії, де Надя вперше за довгий час позувала у дуже сміливій сукні з пікантним розрізом. Доповнили образ укладання з ефектом мокрого волосся та яскравий макіяж з червоною помадою.

Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням

“Дівчата, а пам’ятаєте, ми раніше ходили на підборах?)”,- поцікавилася Дорофєєва.

Далі вона згадала, як сама на всіх громадських заходах з’являлася виключно на підборах. Єдине, що могло цьому перешкодити – це серйозна травма ноги, наприклад, перелом. І хоча співачка вже давно більше цінує зручність та комфорт, іноді їй хочеться побути “леді”.

“Бо це якийсь миттєвий ефект перетворення. І всі такі одразу – огооо, вааау! Ось на фотосесії я прям кайфанула, а ще більше кайфанула, коли після зняла все це і надягла свої улюблені комфортні речі. Ось вам і трансформація жіночності))”, – написала Надія.

До речі, реакція на нові фото співачки була точнісінько, як вона й передбачала. Першими висловили своє “ах” зіркові колеги – Богдан Беспалов, Женя Кіт, Юлія Саніна, Ганна Тринчер, Ірина Монатик та багато інших. Свої “лайки” залишили Потап, Катя Осадча, Віра Брежнєва, Леся Нікітюк та дружина Остапчука Катя Полтавська.

Відреагував і чоловік Дорофєєвої – блогер та ресторатор Михайло Кацурін. У коментарі він емоційно дав зрозуміти, що в “захваті” від цього щодня, на що фанати відповіли, що йому дуже пощастило.

Дорофєєва вразила несподіваним перетворенням

А що скажеш із цього приводу?