|
31.01.2024 09:08

Зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко оголосила, що вперше виходить заміж: після 40 нарешті відчує це щастя

Автор: Юлія Ящук

Стало відомо, що комедійна актриса вперше виходить заміж. Так, на своєму YouTube-каналі вона опублікувала щасливі кадри, як її коханий, музикант Кирило Попович їй освідчився. Це сталося 25 січня на 41-й день народження гумористки.

Вікторія Булітко оголосила, що вперше виходить заміж

Пара романтично вечеряла при свічках. У Вікторії й в думках не було, що буде відбуватися далі. Кирило продумав все заздалегідь. Кімната була прикрашена свічками та квітами. Тож, ставши на одне коліно, діставши каблучку, він запропонував коханій стати його дружиною. Зірка не стримала свого здивування та неабиякої радості. Своїми смішними танцями та криками вона показала, що погодилася.

Вікторія Булітко оголосила, що вперше виходить заміж

Фани знаменитості емоційно відреагували на новину. В коментарях під відео вони почали вітати улюбленицю із заручинами, засипавши пару приємними побажаннями. Варто зазначити, що акторка довго тримала особисте життя під сімома замками. Однак у 2023 році вона з бойфрендом створила власний гурт “METELyK”, а потім вони представили романтичну пісню та кліп.

Можна сказати, що фактично вперше підтвердити свої стосунки з Кирилом Поповичем, гумористка Вікторія Булітко змогла, коли оголосила про заручини. Так, для неї цей шлюб виявиться першим, тому на прояві щирих емоцій вона себе не стримувала.

Нагадуємо, у 2020 році знаменитість повідомляла, що має хлопця з IT-сфери, стосунки з яким тривали вже 5 років. Тепер закохані вийшли на новий рівень та готові до того, аби узаконити відносини вузлами шлюбу.