|
31.01.2024 09:49

Ольга Фреймут повідомила про нещастя, яке трапилося в її родині: помер чоловік, якого вона любила

Автор: Юлія Ящук

Сумну звістку журналістка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Знаменитість оприлюднила світлину з дідусем, зазначивши, що 30 січня він пішов з життя.

“Дідусь Микола. Сьогодні його не стало”, – поділилася з шанувальниками Фреймут.

Ольга Фреймут повідомила про нещастя, яке трапилося в її родині

Судячи з усього, вона мала теплі родинні відносини зі своїм дідусем, адже помічаємо – ця втрата дуже болісна. До речі, днями Фреймут поділилася кадром з фотосесії, в якій він брав участь. Так, Микола позував для книги “Бойківське весілля”, авторки Наталі Хібеби. Зазначимо, що книга її видавництва.

Телеведуча розповідала, що історична вірогідність костюмів від головного костюмера телесеріалу “Кріпосна”. Зазначала, що дідусь був дещо шокованим від підготовки до фотосесії, оскільки йому робили легкий, потрібний для цих знімань, макіяж. Втім, бачимо, що Микола увімкнувся в робочий процес, старанно позуючи на камеру.

Ольга Фреймут повідомила про нещастя, яке трапилося в її родині

Якраз після розповіді про фотосесію, в якій брав участь її дідусь, через декілька днів знаменитість повідомила, що він пішов з життя. Втрата близьких – це завжди емоційно складно, утім, варто навчитися жити далі заради себе та інших рідних людей.

Ольга Фреймут повідомила про нещастя, яке трапилося в її родині

Нагадуємо, з початку повномасштабної війни Ольга Фреймут живе у Великій Британії. Таке рішення ухвалила, оскільки переймається за безпеку своїх дітей, які разом з нею перебувають за кордоном. Від чоловіка Володимира Локотка вона у 2016 році народила сина Валерія, а через рік доньку Євдокію. Також зірка має старшу дочку Злату, яка з’явилася на світ від стосунків з британцем Нілом Мітчеллом.