|
31.01.2024 16:06

“Сам вас знаходить”: дружина Віктора Павліка відкрила таємниці їхнього шлюбу. Зірка в пошуках нової коханої?

Автор: Юлія Ящук

У своєму блозі в соціальній мережі Instagram Катерина Репяхова не раз підіймала тему стосунків із зірковим чоловіком. Це й не дивно, оскільки завдяки йому та власним старанням вона стала відомою блогеркою та успішною бізнесвумен.

Катерина має чимало хейтерів в мережі, які, за будь-якої нагоди, не проґавлять шанс в чомусь їй дорікнути. Так, знаменитості вже прилітали негативні виловлювання підписників стосовно їхньої різниці у віці, а також згадують за 2-річного сина, у якого спостерігають затримку мовлення.

Дружина Віктора Павліка відкрила таємниці їхнього шлюбу

Втім, нещодавно шанувальники подарували приємні слова Катерині, написавши, який у неї гарний чоловік. Спочатку вона показала відео, де коханий допоміг їй та її мамі з доставленням товару та обіду. Потім оприлюднила жартівливі повідомлення від підписників, які їй надійшли в соціальній мережі Instagram.

Блогерці висловили компліменти, які адресували Віктору Павліку, мовляв, що за фірма доставляння, де працює чоловік. Також жартома попросили дати його номер телефону. Далі один з підписників зі сміхом відповів, що телефончики зірка роздає лише в парку.

Дружина Віктора Павліка відкрила таємниці їхнього шлюбу

Репяхова і сама увімкнулася в жартівливе обговорення шанувальників, згадавши нещодавню ситуацію, із нібито знайомством чоловіка з іншою дівчиною у Facebook.

“Або сам вас знаходить на фб. І підкатує”, – відповіла Репяхова.

Дружина Віктора Павліка відкрила таємниці їхнього шлюбу

Нагадуємо, днями Катерина Репяхова поділилася з підписниками своєї сторінки в Instagram повідомленням, яке їй написала дівчина Ірина. Розповіла, що Віктор писав їй з метою познайомитися, а вона додала його у друзі, оскільки думала, що він холостяк.

Дружина артиста припустила, що її хотіли просто посварити з чоловіком. Враховуючи той факт, що на сторінці коханого в Facebook є світлини з нею та їхнім сином Михайлом.