|
01.02.2024 14:54

Оксана Білозір заявила, що не любить слухати пісні Тіни Кароль: викликають дивні побічні ефекти

Днями на Ютуб каналі Слави Дьоміна вийшло велике інтерв’ю української співачки Оксани Білозір, де вона розповіла багато цікавих фактів зі свого життя. Зокрема про “конфлікт” із дочкою Ніни Матвієнко Антоніною, яка, на її думку, порушила авторські права, а також розповіла чиї пісні зазвичай слухає вдома.

Оксана Білозір заявила, що не любить слухати пісні Тіни Кароль

На превеликий подив ведучого, Оксана Білозір зізналася, що не любить слухати, як співає Тіна Кароль, хоча до самої артистки вона ставиться з любов’ю.

“У мене горло болить після неї…”,- каже Народна артистка України, та уточнює, “Я як співачка говорю…”.

Оксана Білозір заявила, що не любить слухати пісні Тіни Кароль

Що стосується Насті Каменських, то тут Білозір категорично відповіла – “ні” і відразу перейшла на іншу артистку, творчість якої їй імпонує зараз найбільше. Це 28-річна Jerry Heil.

Оксана Білозір заявила, що не любить слухати пісні Тіни Кароль

На думку Білозір, артистка нагадує її в молодості – безпосередня, і хоча в деяких моментах молода співачка, на думку метра естради, не дуже впевнена у собі, але намагається не показувати виду.

“Хороша дівчинка, амбітна, правильна …”, – сказала Білозір.

Зокрема, було порушено тему конфлікту з дочкою Ніни Матвієнко – Тонею Матвієнко, яка без дозволу співачки почала виконувати на своїх концертах її знамениту пісню Коханий. Коли Антоніна попросила Білозір вставити композицію у свій альбом, Народна артистка їй категорично заборонила.

Оксана Білозір заявила, що не любить слухати пісні Тіни Кароль

“Поки я цю пісню співаю і жива, ця пісня буде в моїх дисках, а в твоїх ні. А після цього вона почала її співати. Тому я зробила їй зауваження», – розповіла Білозір.

У коментарі Дьоміну вона пояснила, що ніколи не з’ясовує стосунки на публіці, а просто зауважує через соцмережі.

А дальше пусть они с этим живут”,- пояснила Оксана Билозир и закрыла тему.