|
01.02.2024 17:08

Мурат Налчаджиоглу кинув Лілію Реус і одразу зробив пропозицію вийти заміж новій пасії: “Моя рідна душа”

Автор: Юлія Ящук

Спілкуючись з підписниками свого Instagram-блогу нова дівчина бізнесмена, відповіла на питання, як вони познайомилися. Анастасія зізналася, що зустріла Мурата на заході, але при спілкуванні склалося враження, ніби знайомі з ним все життя.

“Познайомилися на заході, але ніби все життя знали одне одного. Моя рідна душа”, – відповіла Анастасія.

Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію вийти заміж новій пасії

Крім того, неабияк зацікавлює ще одна відповідь в блозі обраниці Налчаджиоглу. Дівчині запропонували руку та серце. І судячи із побудови самого питання та зізнань в почуттях, це написав саме Мурат. Анастасія ж поки в пропозиції відмовила. Пояснила, що в нашому світі шлюб не має великої цінності.

“Я думаю, що в нашому світі шлюб втратив цінність! Коли прийде час цій пропозиції, я відповім”, – зазначила дівчина.

Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію вийти заміж новій пасії

Що ж, схоже, Мурат Налчаджиоглу не довго переймався над розлученням з візажисткою Лілією Реус, і вже готовий одружитися з новою обраницею.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Зазначимо, що офіційно підтвердити розпад союзу з другою дружиною, бізнесмен наважився в січні цього року. Переконує, що Анастасія не брала участі в його рішенні розірвати шлюб. Мовляв, з нею познайомився після того, як завершив стосунки з Лілією.

Що стосується самої Реус, вона намагається уникати будь-яких питань стосовно розлучення. І лише одного разу, коли їй висловили жаль, зазначила, що в житті буває все.

До речі, також Анастасія відповіла підписникам, чи знайома з ексдружиною коханого. За її словами, вона не знає Лілію і вважає, що в цьому немає ніякої потреби.

Нова дівчина Налчаджиоглу відповіла, чи знайома з його колишньою дружиною