|
05.02.2024 08:24

Що відомо про розлучення Потапа та Насті Каменських: він публічно вибачається, а вона вже з іншим

Новини про розлучення Потапа та Насті Каменських з’явилися ледь не одразу після 24 лютого. І це не дивно, адже велика кількість подружніх пар у перші місяці 2022-го розійшлася. Послужили цьому в першу чергу сильний стрес та неможливість владнати особисті проблеми через сильну завантаженість та нові обставини.

Богдан Беспалов розповів, що відбувається у сім’ї Насті Каменських та Потапа

Богдан Беспалов розповів, що відбувається у сім’ї Насті Каменських та Потапа

Навколо Насті та Олексія ходили зокрема чутки про те, що співачка не пробачила реперу неправильний крок у її кар’єрі: а саме його небажання повертатися до України. Через тривали перебування в Європі артистка піддавалася серйозній критиці. Врешті-решт, вона повернулася на батьківщину, але одна. І лише незабаром до неї до єднався Потап.

Ситуація стала ще гіршою, коли в мережі з’явилося зізнання Євгенії Гордої, яка заявила, що була коханкою Олексія. Мовляв, продюсер обіцяв їй кар’єру в обмін на близькі взаємини. Але свою обіцянку він нібито не виконав, саме тому вона опублікувала свою правду.

Богдан Беспалов розповів, що відбувається у сім’ї Насті Каменських та Потапа

Тиша від Насті та Олексія лише створила більше підозру на цей рахунок. Здавалося б такий скандал, закохані мовчать.

Каменських та Потап заперечують факту розлучення, зараз вони здебільшого знаходяться за кордоном, влаштовуючи кар’єру іспаномовних країнах. Але Богдан Беспалов вже неодноразово повідомляв, що співачка шукає собі нового продюсера та не бажає продовжувати співпрацювати зі своїм чоловіком. І ба більше, після того, як все буде владнано, буде об’явлено про розлучення.

Зараз вже скандальна блогер впевнений, що Настя проживає за кордоном разом зі своїм коханцем, і в Україну приїжджає не так часто. Нібито її поїздки здебільшого носять піар – характер, так би мовити засвітитися, аби не викликати гнів аудиторії. Ким став її новий обранець достеменно невідомо. Тим часом Потап публікує у своєму мікроблозі неоднозначні вибачення.