|
06.02.2024 14:27

Один їздить по закордонах, а інший – служить Україні: в чому різниця між Потапом першим чоловіком Горової

Поки другий чоловік Ірини Горової – Потап їздить за кордоном та налагоджує свій бізнес, її перший чоловік Юрій (теж колишній музикант), судячи з фотографій у своєму мікроблозі, часто буває на передовій, а можливо навіть служить в армії. На сторінці перший чоловік продюсерки останнім часом позує у військовій формі, а водному зі своїх постів розповідає, що регулярно тренується у тирі стріляти зі зброї.

Так, напередодні у мікроблозі Наташі Горової, яка дуже рідко ділиться особистим життям, з’явилася фотографія з її рідним батьком – репером Юрієм Горовим. У кадрі вони позують разом, стоячи на кухні. Батько однією рукою ніжно обіймає свою дорослу дочку, другою рукою тримає її за вухо. У коментарі Наталія цікавиться у своїх передплатників чи вони схожі.

В чому різниця між Потапом першим чоловіком Горової

Зазначимо, що музикант Юрій Горовий, який виступав як реп виконавець під псевдонімом UGO, та Ірина Горова одружилися, коли дівчині було лише 16 років. У шлюбі з’явилася донька Наталя, проте коли дівчинці ледве виповнилося рік, Горова вже почала зустрічатися з молодим та перспективним музикантом Олексієм Потапенком.

В чому різниця між Потапом першим чоловіком Горової

В одному зі своїх інтерв’ю програмі “Позаочі” у 2021 році перший чоловік Горовий розповідав, що з Потапом його познайомив спільний друг, представивши як молодого і дуже перспективного музиканта, з того часу вони почали дружити. Зважаючи на все, саме він потім познайомив Ірину та Олексія, між якими трохи згодом і зав’язався любовний роман. Однак Юрій стверджує, що навіть був цьому дуже радий, бо вже не жив із Іриною подружнім життям.

“Просто жив, щоб у дочки був тато. І коли Льоша з нею почав зустрічатися, мені полегшало», – зізнавався Горовий.