|
08.02.2024 10:28

Репяхова зворушила публіку та розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю: “Йому 93”

Автор: Юлія Ящук

Катерина Репяхова, попри чималий хейт суспільства, стосовно шлюбу із зірковим чоловіком Віктором Павліком, змогла знайти свою віддану аудиторію, яка кожного дня слідкує за її життям. Знаменитість зізнається, що одночасно поєднує родину, власний бізнес, ведення блогу і може зіштовхуватися з вигоранням та втомою. Втім, розкриває справжній секрет успіху – варто любити те, чим ти займаєшся.

Репяхова розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю

Нещодавно 29-річна блогерка зворушила підписників. Знаменитість розповіла, що її 58-річний коханий підтримує спілкування зі своїм шкільним вчителем Омельяном Володимировичем. Артист захвилювався, оскільки чоловік завжди вітав його з днем народження, а цього року ні.

Віктор поцікавився, як його здоров’я, чи робить він зарядку, а також запитав, чи вистачить йому сил дожити до 100 років. Як виявилося, вчителю Віктора Павліка вже 93.

“Віктор Франкович зателефонував своєму вчителю, з яким спілкується крізь роки. Йому 93 роки. Раніше Омельян Володимирович завжди ВП вітав з ДН, а цього року ні. Тому ВП запереживав, але все добре”, – розповіла Репяхова.

Репяхова розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю

Катерина нагадує про важливість зателефонувати своїм стареньким, поки є така можливість. Бізнесвумен зізналася, що, на жаль, вона цього вже не зробить.

Репяхова розповіла, що 58-річний Віктор Павлік досі дзвонить своєму вчителю

Нагадуємо, Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у 2020 році. У 2021 році молода дружина співака подарувала йому сина Михайла. Катя дуже мріє про донечку, тому хоче ощасливити себе та коханого поповненням.