|
12.02.2024 17:03

З іншої галактики, але є нюанс: образ Злати Огнєвіч із новою стрижкою сколихнув мережу – така тепер мода

Нещодавно співачка Злата Огнєвіч повернулася з Таїланду, після чого вирішила кардинально змінити свій імідж. Насамперед артистка вирушила в салон краси і зробила нову зачіску. Тепер у Злати стильне каре. Ймовірно, знаменитість настільки надихнулася своїми перетворенням, що відразу зробила кілька фотосесій, де постала в дуже сміливих вбраннях.

Так, у мікроблозі Огнєвіч з’явилися кадри, на яких вона позує у напівпрозорій сукні без верхньої частини білизни.

“Прості речі здатні підняти настрій на весь день…”, – написала зірка.

У коментарі співачка також розповіла, що останнім часом їй допомагають надихнутись вінілові пластинки, гарячий ароматний чай, нові книги та “місце сили” – Карпати, звідки вона нещодавно повернулася.

Образ Злати Огнєвіч із новою стрижкою сколихнув мережу

Після появи публікації, в Мережі почали обговорювати не лише слова Злати, а й її зовнішній вигляд. Багато хто відзначив, що артистка дуже змінилася. Однак, було місце і для критики. Деякі не оцінили “високохудожнє” фото Огнєвіч:

“Класна тепер мода: ходити з голими ц…..ми, як ескортниця)”, “Жінки чомусь дуже полюбляють робити фотосесії, особливо еротичні, якщо є що показати. Прям так обожнюють фотосесії, як чоловіки футбол дивуватися чи грати. У світі ви трапився шалений бум, якби прекрасній статі заборонили робити такі фотосесії. Депресія, відчай, сльози…То було б щось страшне. А якби заборонили взагалі робити фото, то страшно навіть подумати про наслідки”, “З макіяжем перебрала трохи, а якщо збільшиш ц…ки – відпишусь”.- писали у коментарях.

Вирували суперечки і під публікацією Огнєвіч у скромнішому вбранні.

Образ Злати Огнєвіч із новою стрижкою сколихнув мережу

“Ох Златочка, що ж ви робите, вбиваєте все більше і більше з кожним фото … Ну вумен герл !!! іншої планети. Вас краси більше ніж у всьому світі у всіх сенсах”.

А що ви скажете з цього приводу?