|
13.02.2024 14:45

Ціна питання: стало відомо, як друг Лорак Філіп Кіркоров відмазується за свої “гріхи” – йому не звикати

Коли, так званий, король російської естради Філіп Кіркоров у скромній чорній водолазці розповідав на камеру, що “увійшов не в ті двері” і випадково опинився на “голій вечірці” Івлєєвої, то напевно думав, що цього буде достатньо. Однак, щоб заслужити прощення за свої “гріхи” і знову отримати доступ до кормушки, Примадонну довелося вирушити на Донбас.

Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян

Так, стало відомо, 13 лютого друг Ані Лорак приїхав до окупованої Горлівки. Як повідомляють у російських ЗМІ, Кіркоров привіз гуманітарну допомогу, а потім відвідав госпіталь, де заспівав для персоналу та поранених окупантів. Проте серед свого великого репертуару, Бедросович чомусь вибрав пісню української співачки Ірини Білик “Сніг”. Відео відразу розлетілося мережею. У кадрі можна побачити, як 56-річний Примадонн, який нещодавно повернувся зі США, де відсиджувався після “скасування”, виступає в коридорі. Щоб виглядати переконливо, Кіркоров зняв усі свої звичні боа з пір’я, змив косметику, сховав свої лосини, одягнув шапку та заголосив під музику з колонки.

Потім він розповів, що не збирається нікуди їхати, бо в Росії у нього будинок, діти та тато-Бедрос, що якщо буде потрібно сам залізе в окоп і пообіцяв купити протези.

Швидше за все, після цього “вояжа” Кіркорову знову дозволять виступати на сцені, він знову вбрався у своє пір’я і зображатиме “величного” Короля. Щоправда, репертуар Філе, скорійш, доведеться змінити.

Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян

Нагадаємо, що після “голої вечірки” популярної російської блогерки-мільйонниці Насті Івлєєвої Філіпа Кіркорова вирізали з усіх програм на росТВ, а також скасували всі його концерти. Просидівши місяць у США, Бедросович повернувся додому, де йому популярно пояснили, що треба зробити для того, щоб повернуться на естраду. Ціна питання, зважаючи на все, виявилася для артиста “підйомною”. Тим більше, йому вже не звикати. А що ви скажете з цього приводу?