|
14.02.2024 11:47

Потап та Каменських разом полетіли до Колумбії і розповіли мету візиту: розвивають українське не в Україні

Автор: Юлія Ящук

Шанувальники все більше переконуються у тому, що подружжя насправді вже не разом. І хоча Каменських та Потап неодноразово спростовували плітки про розлучення, їхні дії говорять зовсім про інше.

Потап та Каменських разом полетіли до Колумбії і розповіли мету візиту

Наприклад, нещодавно артисти засвітилися в однаковому місці у Колумбії, але спільного знімку фанати пари так і не дочекалися. Знаменитості у своїх фотоблогах оприлюднили світлини зі студії звукозапису. Розповіли й про мету візиту в цю країну.

Поїздка для обох виявилася робочою. В дописі у соціальній мережі Instagram Каменських зазначила, що прагне шукати нові звучання, обмінюватись досвідом та творити музику, у якій об’єднується українське коріння з латиноамериканськими ритмами.

Олексій Потапенко поділився і своїми цілями та враженнями від поїздки. Зазначив, що як продюсер має можливість познайомитися з країною, а також попрацювати з професіоналами для створення нових пісень.

Що насправді відбувається між Потапом та Настею Каменських шанувальники можуть тільки здогадуватися. До речі, наприкінці січня репер спантеличив дописом, де просить вибачення. Підписники припустили, що він був присвячений саме дружині.

Нагадуємо, перші чутки про розлучення відомого подружжя породив оглядач українського шоу-бізнесу та блогер Богдан Беспалов. 31 березня 2023 року він заявив, що пара не разом. Ба більше, тепер він каже, що співачка знайшла собі нового коханого, з яким перебувала в Іспанії. Коментарів артистка стосовно цього не надавала ніяких.