|
14.02.2024 20:21

Серіал “Сліпа”: хто така бабуся Люба, яка допомагає розвʼязати найскладніші ситуації та чому її приховують

Шоу, в якому в головній ролі виступає бабуся Люба, що не бачить очима, але бачить усю суть, добре знайома більшості українцям. Воно виходить у ранкову пору, а тому часто аудиторія переглядає випуски у себе на роботі.

Хто така бабуся Люба із серіалу Сліпа

Хто така бабуся Люба із серіалу Сліпа

І хоча в інших країнах є також подібна програма, все ж таки багато глядачів схиляються до думки, що бабуся дійсно має екстрасенсорні здібності, і дійсно не бачить. Втім, продюсери досить довго приховували її особистість, і досі не розкривають її. Що лише додає таємничості її фігурі.

Однак, нещодавно продюсер серіалу Дар’я Легоні-Фіалко розповіла про підбір головної героїні:

“Ми дуже довго шукали нашу бабусю, бо були впевнені, що в наш час все ще є справжні незрячі провидиці, які бачать долю та допомагають іншим людям. Ми шукали її неймовірно довго, і в якийсь момент навіть опустили руки і почали сумніватися, що знайдемо, – заявила продюсерка. — Але нам вдалося відшукати ту саму бабусю”

На даний момент головна версія — це бабуся, яка дійсно допомагає людям в реальному житті, і має таланти, які демонструє на екрані, і саме тому вона нібито не збирається розсекречувати своєї особистості. Тим не менш, в мережі поки що жодної інформації про неї немає. Але також існує імовірність того, що це робиться навмисно, щоб ще більше зацікавити глядачів та заінтригувати їх.

А нещодавно навіть з’явилася інформація про те, де може проживати героїня серіалу. За певними даними, вона мешкає в межах Верховинського району Івано-Франківської області, між селами Буркут, Грамотне та Пробійнівка.

Можливо з часом жінка прийме рішення розкрити себе публіці та поділитися з нею своїми секретами, та деталями життя. Чи є в неї сім’я, чи справжня її екранна онучка та інші подробиці.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація