|
15.02.2024 10:26

Репяхова поскаржилася на Віктора Павліка: в День усіх закоханих не отримала бажаного. Пообіцяв виправитися

Автор: Юлія Ящук

Стосунки Віктора Павліка та Катерини Репяхової розпочалися у 2015 році. І хоча знаходилися пересічні громадяни, які постійно висловлювали свій негатив стосовно цих відносин, пара у 2020 році офіційно стала подружжям та вже наступного року ощасливила себе сином Михайлом.

І що цікаво, ворожка наворожила артисту ще й п’яту дружину, яка нібито має бути після розлучення з Катериною. Схоже, що блогерка не сприймає пророцтва близько до серця. Ба більше, вона вже неодноразово відповідала підписникам, що вважає коханого найкращим чоловіком та батьком.

Репяхова поскаржилася на Віктора Павліка

День Святого Валентина – це прекрасна можливість ще раз нагадати, як сильно ви любите свою другу половинку, приділити їй увагу, а ще зробити приємно подарунком. Однак Катерина поділилася з підписниками Instagram-блогу, що бажаного, попри натяки, не отримала.

Молода дружина артиста оприлюднила з ним листування, в якому зауважила, що не отримала від нього квіти на свято. Імовірно, Катерина була дещо ображена на чоловіка, а він у відповідь попросив вибачення та пообіцяв виправитися. Каже, що навіть її публікація не наштовхнула коханого на ці думки.

“Та й таке дівчата. І публікація моя про квіти собі, ні на які думки його не наштовхнула”, – висловилася Репяхова.

Репяхова поскаржилася на Віктора Павліка

Далі блогерка оприлюднила повідомлення від одного з користувачів мережі, де жартома було зазначено, що Віктор Павлік ще дуже молодий. Мовляв, розуміння, що жінці потрібні квіти, приходить з віком. Репяхова посміялася у відповідь, а також в дописі зауважила, що привчає чоловіка до квітів вже 8 років.

“8 років привчаю його до квітів. І як горохом об стіну”, – зазначила блогерка.

Репяхова поскаржилася на Віктора Павліка

Сподіваємося, що Віктор Павлік таки взяв до уваги зауваження дружини й подарував їй квіти або інший презент.