|
15.02.2024 20:10

У пошуках нового Купідона? Тіна Кароль приголомшила кардинальною зміною стилю – “Ейфорія після зустрічі…”

Останнім часом співачка Тіна Кароль активно взялася за свої соціальні мережі. Щодня у мікроблозі знаменитості з’являються свіжі публікації та “сториз”, де вона демонструє не лише свої вокальні таланти. Так, напередодні співачка оприлюднила ролик, який записала перед виходом на сцену. Як з’ясувалося, перед виступом Кароль не тільки розспівується, а й розминає тіло.

Публікація зробила шквал бурхливих коментарів у Мережі. Скандальний блогер Богдан Беспалов написав у своєму ТГ-каналі:

“У пошуках нового Купідона. Тіна Григорівна Кароль у День закоханих вивчає нові пози гармонії”.

До нього приєдналися коментарі:

“Вона добре просувається, такі асані не для новачків. На мою думку, вона закохалася, її обранець молодий, тому вона змінює свій імідж”, “Вона зі “старої гвардії” шоу-бізу. Їй треба генерувати хоч якийсь контент, щоб її не “пропустили”: або пісня, яка буде у всіх на слуху, або хайп, пльотки”.

Не встигли обговорити феноменальні здібності артистки та її гнучкість, як вона відразу підкинула новий привід для розмов. Так, сьогодні, 15 лютого, співачка опублікувала кадри зі своєї чергової фотосесії, де знову постала у новому образі. Цього разу Кароль позувала перед камерою у червоній латексній сукні. Доповнили аутфіт лаковані туфлі на шпильці та макіяж.

Тіна Кароль приголомшила кардинальною зміною стилю

“Ейфорія після зустрічі з вами!”,- коротко підписала фотографії зірка та подякувала шанувальникам за пряму трансляцію у Тік Ток.

Коментарі не змусили на себе чекати. Багато хто дякував артистці на проведений разом час, за її щирість і відкритість.

“Ваша щирість передавалася через екран, думаю всі заряджалися позитивом, а натхненням від вас”, – писали захоплені шанувальники.