|
16.02.2024 09:34

Пішла у віці 16 років: Віталій Козловський розповів про свою “доцю” та зізнався, що назавжди втратив її

За довгі роки роботи на сцені та телебаченні Віталій Козловський так і не наважився стати батьком. Однак, в його житті з’явилася інша фігура, яка прикрасила будні, свята, а також дні, коли в нього лилися сльози. Мова йде про улюбленицю артиста, яку він ласкаво називав “доцею”.

Для виконавця, який постійно знаходиться на гастролях, має завантажений графік, — це зовсім не дивно. Більшість артистів має маленьких друзів, які допомагають їм пройти через стрес, впоратися з самотністю та складають компанію вдома. Для когось це маленькі собачки, для когось пухнасті котики. У Наталі Могилевської є великий пес, у Насті Каменських маленька компаньйонка, а у Віталія Козловського була дуже пухнаста кішка.

Віталій Козловський показав покійну улюбленицю та попрощався з нею

Віталій Козловський показав покійну улюбленицю та попрощався з нею

Але нещодавно її не стало. Так, зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram дуже сумну новину: Кася пішла з життя. Що саме стало причиною смерті артист не розповів. Однак, тварині було аж 16 років, а тому цілком імовірно, що життя вона пішла через старість.

У своєму дописі Віталій Козловський проявив до улюблениці таку ніжність, що розчулив усю мережу. Також він заявив, щоб вона за нього не хвилювалася. Мовляв, в нього зараз є та, що буде про нього піклуватися. Такий текст говорить про те, що тривалий час Віталій Козловський був абсолютно самотній, і тварина дійсно мала для нього величезне значення.

Напевно, найбільш сумним фактом у цій історії є те, що кішка померла у розлуці зі своїм хазяїном. Адже Віталій Козловський на даний момент несе службу, і навряд Кася складає йому компанію.

Тобто, останні роки свого життя тваринка провела здебільшого з половинкою Віталія Козловського, а не своїм хазяїном. На фотографіях кішка постає у доволі різних ситуаціях, але демонструє свій характер та харизму.