|
16.02.2024 19:00

Андрій Данилко не зміг приховати перше кохання: у неї вже давно діти, і про зірку вона й говорити не хоче

Андрій Данилко попри свою відкритість та щирість з глядачами ніколи не розкривав правду про своє особисте життя. Це можна сказати неймовірний талант, адже зовсім не багатьом знаменитостям вдається це робити на протязі десятиліть.

Але навіть найміцніша оборона часом дає тріщину. В одному зі своїх інтерв’ю артист проговорився про свої найперші почуття до дівчини. Так, він зізнався, що його псевдонім Сердючка взявся не з неба.

Андрій Данилко розсекретив особистість свого першого кохання

Андрій Данилко розсекретив особистість свого першого кохання

Так, за його словами, він був закоханий в однокласницю, яку звали Ганною Сердюк. Дівчина не прийняла залицяння юнака, але він настільки надихнувся, що вирішив увіковічити свої почуття до неї. В результаті незабаром з’явилася весела провідниця, яка зробила артиста справжньою зіркою, яку знають в усьому світі.

Журналісти не втрималися та вирішили поспілкуватися з жінкою. Однак з’ясувалося, що її ця історія не розчулила, і взагалі Андрій Данилко їй не подобається. Пані Ганна стала викладачкою, народила декількох дітей та щасливо в шлюбі. У своєму коментарі вона зізналася, що не розуміє того, як чоловік може одягатися у жіноче вбрання, як це може подобатися. Але Андрій Данилко звісно цей коментар проігнорував і ніколи на нього не відповідав.

Залишається лише здогадуватися, чи зачепило її висловлювання зірку насправді.

Нагадуємо, що декілька років тому колишня колега Андрія Радмила Щоголева також давала інтерв’ю, в якому вперше зізналася, що мала близькість з ним. Втім, чутки про роман вона все ж таки спростувала, підкресливши, що в усіх людей різні поняття на рахунок любовних стосунків.

Досі зірку також підозрюють у коханні з Інною Білоконь, але остання давно заміжня і продовжує зберігати статус кращої подруги артиста. І навіть попри появу фотографії, на яких зірки цілуються в губи, новин про їхній роман насправді не з’являлося.