Рубрики: Новини
17.02.2024 14:49

Покинув наречену перед алтарем, має мільйонні борги і не може забути зраду: як склалося життя Козловського

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський після розірвання контракту з Ігорем Кондратюком зник з екранів надовго. Як склалося його життя?
Поділитися

Ще 15 років тому здавалося, що блискуча кар’єра Віталію Козловському гарантована. Хіти зірки транслювалися на телебаченні та по радіо, їм підспівували, їх мріяли почути наживу. Артист дуже багато працював під керівництвом свого продюсера та друга Ігоря Кондратюка. І напевно ніхто не міг подумати, що ця історія завершиться доволі плачевно для виконавця.

Віталій Козловський розповів, як склалося його життя

Віталій Козловський розповів, як склалося його життя

У певний момент співак захотів піти своїм шляхом, але розірвати контракт йому не вдалося. Колишній товариш засудив його, і Віталій заборгував йому настільки кругло суму, що вона непідйомна для більшості артистів. Досі він віддає борг Ігорю Кондратюку, і навіть його служба не стала виправданням для продюсера, який досі вимагає від Козловського відшкодування.

У сфері особистого життя у зірки також сталася драма. Він був заручений з пані Раміною Есхакзай. Справа мала дійти до весілля, але в останній момент чоловік заявив, що розриває заручини. Також він звинуватив екс-наречену у тому, що вона йому зрадила. Дівчина не стала мовчати і у відповідь також заявила, що її покинули заради коханки. Лише через 6 років стало відомо, що насправді це була піар-компанія і рівно нічого з озвученого не відповідало дійсності.

У той самий період Віталій Козловський у скандалився через свій виступ в москві. Свою помилку він визнав не одразу, а лише після 24 лютого, заявивши, що дійсно не знав, чим взагалі думав.

Зараз Віталік Козловський захищає Україну та несе службу. Недруги постійно намагаються пролити світло на його життя та звинуватити в обмані, однак чоловік наполягає на тому, що говорить правду та віддає Бог батьківщині.

При цьому чоловік встигає засвітитися з шанувальницями, творити нові композиції та вести власний блог в соціальній мережі Instagram. Повернути минулу славу йому вже навряд вдасться, і тим не менш, він залишається популярним і намагається використовувати цю популярність на благо Україні.