|
18.02.2024 11:05

Ольга Фреймут показала архівний кадр з 18-річною донькою, яка помітно змінилася: “Люблю бути твоєю мамою”

Автор: Юлія Ящук

Знаменитість присвятила допис старшій доньці Златі Мітчелл в соціальній мережі Instagram. Того дня дівчина мала особисте свято і нарешті стала повнолітньою. Ольга чуттєво звернулася до неї, зазначивши, як любить бути її мамою. Привітала доньку з днем народження, побажавши їй щастя.

Журналістка вирішила прикріпити архівний кадр, де її донька ще маленька. Так, помітно, що дівчина з того часу неабияк змінилася. В коментарях під опублікованим дописом підписники приєдналися до привітань зіркової матусі, а також висловилися, що Злата вже дійсно стала дорослою.

До речі, на привітання відреагувала і сама Мітчелл. В коментарях вона подякувала матусі й поруч поставила червоне сердечко.

Ольга Фреймут показала архівний кадр з 18-річною донькою, яка помітно змінилася

Зазначимо, що Злата Мітчелл є першою дитиною телеведучої. Вона народила її від британця Ніла Мітчелла. Дівчина виросла яскравою особистістю, яка любить виділятися одягом та макіяжем і через це часто отримує гнівні коментарі від користувачів соціальних мереж. Зіркова матуся захищає доньку і не стримує її в поривах самовираження.

Ольга Фреймут показала архівний кадр з 18-річною донькою, яка помітно змінилася

18-річна дочка Ольги Фреймут обожнює подорожувати, веде активний спосіб життя й не забуває приїздити в Україну. Наразі вона живе в Лос-Анджелесі, де здобуває освіту. Також дівчина любить займатися танцями.

Нагадуємо, окрім Злати Мітчелл, журналістка народила ще двох дітей від чоловіка Володимира Локотка. У 2016 році на світ з’явився син Валерій, а у 2017 році донька Євдокія.