|
21.02.2024 11:09

Огнєвіч поділилася, що можна приготувати на швидку руку: ось такий простий рецепт. Всього декілька хвилин

Автор: Юлія Ящук

Не секрет, що артисти мають достатньо завантажені робочі графіки, тому на себе, приготування їжі, побут та родину залишається менше часу. Співачка Злата Огнєвіч на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вирішила поділитися з шанувальниками рецептом простої, поживної та смачної страви, яку можна приготувати за декілька хвилин.

Знаменитість показала та розписала всі дії, які допоможуть зробити неймовірну страву з тортильї – тонкий плаский коржик, який є традиційним в мексиканській кухні. Виготовляється з пшеничного або кукурудзяного борошна, води, солі та інших інгредієнтів залежно від рецепта.

Огнєвіч поділилася, що можна приготувати на швидку руку

Зазначимо, що з тортильї роблять багато різноманітних страв, а також її можна подавати з соусами або заправками.

Страва, яку пропонує зробити співачка виручить вас ще не раз, тому ознайомлюйтеся, що для цього знадобиться, а потім беріться за її приготування. Рецепт під силу кожному, оскільки справді простий та зрозумілий.

Приготування

Спочатку Злата Огнєвіч зазначила, що треба розігріти пательню. Потім покласти тортилью і  додати улюблений сир.

Далі додати яйця й обережно розподілити по всій тортильї. Нарізати зелену цибулю, посипати на страву, на смак посолити, також додати спеції і накрити другою тортильєю.

Залишилося почекати поки підрум’яниться з обох боків і можна смакувати. Проста страва готова. Ідеальний варіант сніданку чи перекусу на день. Обов’язково спробуйте!