|
21.02.2024 12:15

Наталія Могилевська зізналася, коли встигла відгуляти гучне весілля з коханим Валентином: “Зайві гроші…”

Автор: Юлія Ящук

Відомо, що артистка розпочала нові стосунки з чоловіком, на ім’я Валентин під час повномасштабного вторгнення. І що цікаво, вони знайомі одне з одним орієнтовно вже 20 років. Співачка довго була самотньою, тому тепер тішиться своїм справжнім жіночим щастям.

Розповідала, що коханий схожий на неї. За словами Наталії, він божевільний, оскільки був готовий їздити з нею по гарячих точках, куди ніхто не хотів відправлятися з її команди. Познайомилися вони, коли допомагали десь евакуювати дітей і людей.

Наталія Могилевська зізналася, коли встигла відгуляти гучне весілля з коханим Валентином

Втім, співачка не квапиться показувати публіці свого обранця, а нещодавно взагалі зацікавила заявою стосовно їхнього шлюбу. Наталія Могилевська Люкс ФМ відверто розповіла, як ставиться до весілля під час війни.

Знаменитість вважає, що у війну весілля, свята і решта веселощів просто недоречні. Каже, що вони з коханим сконцентрувалися на стосунках, допомозі українцям та військовим. А зайві гроші вони точно витрачатимуть не на одруження, а на допомогу людям впоратися зі складними життєвими ситуаціями.

Далі в Могилевської поцікавилися, чи не хотілося їй тихого розпису, на що вона заінтригувала заявою: “А можливо, ми вже це зробили?”.

Нагадуємо, співачка вже була заміжня. Вперше вона стала офіційною дружиною бізнесмена Дмитра Чалого. З наступним чоловіком Єгором Долініним Наталія Могилевська жила в цивільному шлюбі. Тепер артистка щаслива у стосунках з Валентином, з яким, до речі, наважилася на усиновлення двох дівчаток.

Наталія Могилевська з доньками