|
22.02.2024 11:33

“Їй третій раз відмовили”: Катерина Репяхова ошелешила новиною, яка засмутила тещу Віктора Павліка

Автор: Юлія Ящук

Блогерка Катерина Репяхова, окрім концертних справ зіркового чоловіка, знайшла свою реалізацію у відкритті дитячого магазину, а також вона не забуває активно вести свій блог в соціальній мережі Instagram.

Катерина Репяхова ошелешила новиною, яка засмутила тещу Віктора Павліка

Нещодавно дружина артиста розповіла шанувальникам, яка новина засмутила її маму. Катерина Репяхова на особистій сторінці в Instagram зазначила, що матусі третій раз відмовили в пенсії. Жінка працювала більшість свого життя.

“Мамі 62 роки й у мами немає пенсії. Хоча вона працювала більшість життя. Мамі 3 рази відмовили в пенсії, тому що весь час чогось їм не вистачає. На цей раз не вистачає печатки, яку мали поставити в 1985 році у відділі народної освіти. Моя мама вчитель математики”, – розповіла Репяхова.

Катерина Репяхова ошелешила новиною, яка засмутила тещу Віктора Павліка

До речі, Катерина Репяхова відверто ділилася з підписниками свого фотоблогу, що має з матусею дуже хороші відносини. Теща Віктора Павліка допомагає подружжю з 2-річним сином Михайлом, а також підтримала доньку у її виборі чоловіка. Так, пересічні громадяни нерідко висловлювали Катерині невдоволення щодо шлюбу із зіркою, втім, вона слухала лише себе.

Зазначала, що кохає чоловіка і різниця у віці ніяким чином не впливає ні на що. Нагадуємо, Катерина Репяхова та Віктор Павлік нещодавно разом відпочивали в Буковелі. Подружжя залишило сина на маму Катерини. Здавалося, що пара мала б насолоджуватися відпусткою, неймовірними краєвидами, часом проведеним одне з одним, однак дружина артиста дуже сумувала за дитиною.