|
23.02.2024 11:02

Нова дівчина турка Налчаджиоглу відповіла, чи планує за нього заміж: ще не розлучився, а тут вже інший шлюб?

Автор: Юлія Ящук

У 2019 році офіційно розпався союз Мурата Налчаджиоглу зі співачкою Ані Лорак. Влітку 2023 року бізнесмен зіграв розкішне весілля з візажисткою Лілією Реус, однак ніхто і не підозрював, що це щастя та ідилія протримається всього 4 місяці.

Далі парочка видалила спільний контент в соціальній мережі Instagram й тривалий час не наважувалася підтверджувати розлучення. Згодом Налчаджиоглу здивував публіку, оскільки показався в компанії моделі Анастасії й у січні цього року відверто розповів про нові стосунки.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Мурат Налчаджиоглу зізнався, що за саме за своєї ініціативи вирішив закінчити стосунки з Лілією. Однак потім дівчина здивувала зізнанням, оскільки заявила, що вони з колишнім ще офіційно не розлучилися.

Нещодавно нова дівчина бізнесмена Анастасія, відповідаючи на питання від підписників Instagram-блогу, розповіла, чи планує заміж за бізнесмена. Зазначила, що це обранець має планувати одруження, але в майбутньому хотілося стати дружиною коханого чоловіка і народити доньку.

“Це не до мене питання. Це чоловік повинен планувати одружитися з вами. Ми вже більше ніж багато одружених людей. Ну а взагалі, звичайно, в майбутньому я б хотіла вийти заміж за коханого чоловіка, я ще доньку хочу і як ви пам’ятаєте, без офіційного шлюбу народити дитину, для мене означає “нагуляти”. Усвідомленість та відповідальність”, – відповіла Анастасія.

Нова дівчина турка Налчаджиоглу відповіла, чи планує за нього заміж

Втім, коли парочка наважиться на шлюб, поки можемо тільки здогадуватися. Для початку Мурату Налчаджиоглу варто офіційно розлучитися з колишньою Лілією Реус.