|
23.02.2024 13:18

“Мій ТОП-3”: Леся Нікітюк назвала свої улюблені серіали, які радить обов’язково подивитися українцям

Автор: Юлія Ящук

Леся Нікітюк має віддану аудиторію шанувальників, які слідкують за її життям в блозі, а також із захопленням спостерігають за роботою зірки в кадрі. Фанати довго намагалися з’ясувати, чи зайняте серце знаменитості, тому користуючись нагодою, знову поставили їй це питання.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram телеведуча відверто відповіла, що зараз перебуває у вільних стосунках. Також з’ясувалося, що її приваблюють молодші за неї чоловіки, однак душею і діями вони мають бути “постарше”. Втім, детальними подробицями зі свого особистого життя ділитися не стала.

Леся Нікітюк назвала свої улюблені серіали, які радить обов’язково подивитися українцям

Нещодавно Леся Нікітюк вирішила поділитися серіалами, які радить переглянути українцям. Вона оприлюднила список ТОП-3 та коротко розповіла про кожен фільм. На першому місці Нікітюк вказала серіал “Перші дні”. Це історії про єдність українців в самому початку повномасштабної війни. Він про віру, надію в краще, нашу згуртованість та про пошук власної значущості.

На другому місці в списку знаменитості бачимо серіал “І будуть люди”. Він занурює глядачів в часи типу “Першої світової війни”, Революції, визвольні змагання, радянську владу і перший Голодомор.

Ну і на останньому місці в Лесі Нікітюк опинився серіал “Спіймати Кайдаша”, сюжет якого було знято на основі повісті Івана Нечуя-Левицького “Кайдашева сім’я”. Глядачі мають змогу плакати та сміятися, дивлячись на героїв та їхні ситуації. Ця історія не втрачає своєї актуальності й зараз.