|
23.02.2024 17:04

На домашньому: Міша Кацурін показав, яка Надя Дорофєєва в побуті і яка з неї мама для падчерки Саші

Автор: Юлія Ящук

Влітку 2023 року публіка дізналася, що Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва офіційно одружилися. Вони закінчили попередні стосунки, розлучилися і почали будувати своє спільне майбутнє. Втім, якщо з колишнім чоловіком Володимиром Дантесом Надя не підтримує зв’язок, то ось її коханий навпаки.

Міша Кацурін показав, яка Надя Дорофєєва в побуті і яка з неї мама для падчерки Саші

Від попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною Михайло має двох дітей – доньку Олександру та сина Івана, тому вони спілкуються, аби разом виховувати своїх спадкоємців. Нещодавно ресторатор на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram показав, як дружина Дорофєєва ставиться до його доньки та сина.

Михайло оприлюднив відео, в якому вся сім’я на домашньому чистила зуби, танцюючи під пісню. Пара потішила підписників таким легким відео. Очевидно, що там панує дружня та любляча атмосфера.

Міша Кацурін показав, яка Надя Дорофєєва в побуті і яка з неї мама для падчерки Саші

Надя Дорофєєва вже відверто зізнавалася, як насправді ставиться до дітей коханого. За словами співачки, вона їх дуже любить. Також зазначила, що з ними майже не буває серйозних проблем, оскільки вони виховані та спокійні.

Нагадуємо, ширилися чутки, що Надя Дорофєєва вагітна. Артистка спростувала всі плітки й запевнила, що поки народжувати не збирається. Пояснила, що це неможливо з таким напруженим робочим графіком та стресами.

Через деякий час відьма Марія Тиха в програмі “33 питання на Люкс ФМ” нагадала їй народження дитини у 2024 році. Розповіла, якщо співачка буде вагітна, то це виявиться бажання чоловіка. Мовляв, у кожній парі є людина, яка хоче більше за іншу.