|
28.02.2024 09:40

Дан Балан відгуляв шикарне весілля і не сказав ані слова: наречена виявилася просто неймовірною красунею

Всесвітня слава приносить багато плодів. Деякі з них прекрасні, деякі приносять велику кількість турбот. Дан Балан про це знає не з чуток.

Однак, цей шлях співак вибрав дуже давно, і досі його дотримується. З приємних аспектів — це бажання багатих та знаменитих бачити у себе на корпоративах таких самих багатих і знаменитих, і звісно, здатність платити за це дуже великі гроші.

Дан Балан виступив на розкішному весіллі телеведучої

Останні 2 роки Дан Балан майже не з’являється на подібного роду заходах. Часи змінилися і Артест або просто не приймає замовлення, або уникає розголошення про свята, на яких виступає. Але ще 2021-го він побував на безлічі корпоративів.

Зокрема, мова йде про весілля Іванни Онуфрійчук, яка влаштувала спочатку неймовірне святкування на Мальдівах, а потім через півроку провела його з великим розмахом в Києві.

Зірка ніколи не приховувала, що обожнює творчість Дана Балана, а тому він з’явився обидва рази.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Інших артистів Іванна не опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але для молдавського матчу, звичайно, зробила виключення. Ним вона насолоджувалася спочатку на своєму весіллі, а пізніше опублікувала безліч відео з ним, показавши, як була поглинута виступом артиста.

Дан Балан виступив на розкішному весіллі телеведучої

Нагадуємо, що Іванна Онофрійчук 3 роки тому вийшла заміж за казахстанського мільйонера. Його особистість досі залишається загадкою, хоча чоловік не ховається від камер і охоче знімається для контенту своєї дружини.

Після одруження пара переїхала до Швейцарії, де проживає по сей день. Дітей у подружжя немає поки що, однак Іванна говорила про те, що вони готуються до поповнення в сім’ї. Наразі обидва не планують покидати Женеву, але Іванна постійно говорить про те, як сумує за батьківщиною і хоче приїхати в гості. Можливо, зовсім скоро це станеться.