|
14.03.2024 18:13

Камалія розповіла, хто вкрав у неї майбутнє із чоловіком-мільярдером Захуром: “Сльози на очі навертаються”

На початку 2023-го Камалія дійсно здивувала своїх фанатів, повідомивши про те, що її щасливе сімейне життя з мільярдером Мохаммадом Захуром завершено. Зірка прийняла рішення розлучитися. При цьому, вона зазначила, що вони з колишнім чоловіком продовжать спілкуватися і проводити час разом.

Усе це заради спільних дочок, яким на даний момент всього 11 років. Дівчата мають потребу у повній сім’ї, а тому бізнесмен та виконавиця не просто заявили про свої наміри на словах, але довели, що дійсно готові працювати над тим, аби родина продовжувала виглядати щасливою та гармонійною. Зокрема після новини про розлучення вони поїхали на спільний відпочинок до Іспанії. І це стало навіть підгрунтям для пліток про воззʼєднання пари.

Камалія розповіла, чому змінилося її сімейне життя з Захуром

Камалія розповіла, чому змінилося її сімейне життя з Захуром

Тривалий час причина розставання була незрозумілою для фанатів. Хоча співачка розповіла, що перед цим стався серйозний конфлікт між нею та дочкою мільярдера, в якому вона програла. Мовляв, Захур підтримав свою спадкоємицю, що спровокувало тріщину у їхньому союзі.

Нещодавно артистка все ж таки опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неочікувано зізнання, в якому розповіла, що щасливе майбутнє з чоловіком, а також спокійне життя разом з дітьми в неї відібрала саме війна.

Зірка також зробила лінійку із архівних фотографій, на яких показала, якими вони колись були усі разом щасливими.

Нагадуємо, що після 24 лютого бізнесмен разом з дітьми опинився у Великобританії, де йому надала прихисток його старша дочка Таня. З батьком також поїхав старший син Арман, який народився від його попереднього шлюбу з росіянкою.

Камалія розповіла, чому змінилося її сімейне життя з Захуром

Камалія навпроти не захотіла покидати Україну, але потім була змушена це зробити. Однак, надовго її не вистачило. Через деякий час співачка повернулася додому, а її діти залишилися жити в Лондоні. У такому темпі живе сім’я живе майже 2 роки. Найскладніше для артистки — це розлука з її дітьми, з якими вона намагається бачитися якомога частіше.