|
19.03.2024 09:44

Як Камалія поступилася чоловіком-багатієм іншій жінці: вона заміжня і теж мама, а зірку на дух не переносить

Артистка постійно виходила разом з ним на червоні доріжки, а також створювала кліпи, в яких знімала коханого. В свою чергу мільярдер завжди підтримував свою дружину, навіть не дивлячись на відсутність у неї великої кількості шанувальників.

Камалія розповіла, чому вирішила відпустити чоловіка-мільярдера

Здавалося, що цю пару неможливо розлучити. Однак, останні події внесли не тільки розлад у цей шлюб, а повністю його знищили. Ще до 24 лютого багатій давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що навіть третину часу не проводить вдома. Серйозна зайнятість відобразилася на його житті, і бізнесмен дуже багато часу проводив в Англії, а також в Пакистані.

Як Камалія поступилася чоловіком-багатієм іншій жінці

Камалія розповіла, чому вирішила відпустити чоловіка-мільярдера

На батька дочки-двійнята чекали в Україні, в Києві. Дівчата відвідували рідну школу, і точно не розраховували, що раптом їм доведеться все покинути та поїхати разом з ним до Великобританії. Втім, події в країні внесли свої корективи у життя сім’ї.

А вже незабаром і Камалії довелося приєднатися до дітей та коханого чоловіка. Але врешті-решт, співачка просто поступилася коханим інший.

Мова йде про старшу дочку багатія Таню, з якою у зірки багаторічний конфлікт. На цей раз жінки не змогли по ладнати через те, що матір Тані — росіянка.

Мохаммад встав на сторону своєї спадкоємиці, що вразило Камалію та змусило її зробити неочікуваний вибір. Зірки попередили, що не дивлячись на офіційне розлучення, вони продовжуватимуть імітувати родину, бачитися, проводити разом час, і все це заради двійнят, які мають потребу в обидвох батьках. Неодноразово в мережі з’являлася інформація, що екс-пара зійшлася, але артистка спростувала дану інформацію.

Тим не менш, фанати досі сподіваються, що зіркова сім’я зможе залагодити конфлікт, який виник та повернеться до минулого образу життя.