|
24.03.2024 19:55

“Ідеальна пара – це так прісно”: MamaRika вперше заговорила про кризу у сімейному житті з чоловіком

За шляхом колись популярної Еріки слідкувала уся Україна, і вона також стала свідком її перших любовних стосунків з колегою. Їхній роман зі Стасом Шурінсом наробив чимало шуму, і навіть став своєрідним піаром для програми і самих виконавців.

Пара не залишилася разом, а як пізніше з’ясувалося, можливо взагалі лише зіграла любов на екрані, так як шоу вимагало певної перчинки та складової реаліті-характеру.

Втім, особисте життя обидвох налагодилося. Зокрема Еріка вийшла заміж за музиканта Сергія Середу. Зірки побралися, а згодом стали батьками.

MamaRika про проблеми з чоловіком

MamaRika та Сергій Середа

Народжувала пара в Адонісі, і дала життя прекрасному хлопчику. Співачка активно веде особистий блог соціальній мережі Instagram, тому він також приносить їй як популярність, так і стабільний дохід. Втім, у блозі вона часто розповідає про проблеми особистісного характеру, особливо, якщо мова заходить про кризи в стосунках.

І тим не менш, нещодавно і на телебаченні прозвучало її зізнання про те, що і в них на все ідеально.

“У нас нещодавно була четверта річниця весілля. 5 років він мене “морозив” і 4 роки ми одружені – 9 років виходить ми разом. Це такий великий термін. І ми багато через що пройшли: і кризи були, і зараз підхитує. Це великий шлях і велика робота. Ідеальна пара – це так прісно, душно… Ми живі люди: сваримося, бувають конфлікти, діалоги і ми це не приховуємо. Потім всі пишуть, що ми крейзі”, – зізналася MamaRika в “Weekend Show”.

Також артистка порадила іншим парам не забувати про те, що усі навколо живі люди, і кожному партнеру необхідна підтримка та перерва. Але так само інколи необхідно дати сувору мотивацію, яка змусить людину прокинутися та почати рухатися вперед.

На даний момент у молодих людей все добре, хоча MamaRika і зізналася, що нещодавно Сергій мав серйозні проблеми і сильно переживав. Парі вдалося подолати цей період і вони вийшли на новий етап.