Рубрики: Новини
27.03.2024 12:43

Тіна Кароль зізналася, що її не запрошують на побачення: ні Діма Жук, ні Дан Балан, ні хто-небудь інший

Роки йдуть, а фанатів Тіни Кароль так само цікавлять деталі її особистого життя, хоча співачка постійно наголошує на тому, що в неї немає ні з ким нічого серйозного.
Поділитися

Так, після смерті свого єдиного чоловіка Євгена Тіна Кароль тривалий час взагалі відмовлялася говорити про дану сферу свого життя. Пізніше вона заявляла про те, що зайняти місце в її серці не зможе ніхто, хоча вона не приховувала той факт, що все ж таки якісь стосунки в неї є, просто вони набувають серйозного характеру і не гідні того, щоб про них говорили на камеру..

3 роки тому Тіна Кароль вперше заговорила про те, що все ж таки налаштована знову закохатися, але знову ж таки не розповіла пресі нічого конкретного.

Тіна Кароль зізналася, що її не запрошують на побачення

Тіна Кароль зізналася, що її не запрошують на побачення

Зірці прописували романи з Даном Баланом, а Дмитром Жуком та іншими. Співачка навіть засвітилася під час прогулянки з танцюристом, коли йшла з ним під руку. Однак в інтерв’ю Наталії Тур у рамках програми “Тур зірками” на “Люкс Фм” вона розповіла, чи ходить зараз на побачення.

“На жаль, не запрошують на побачення, але зараз не про це”, – відповіла артистка.

При цьому Тіна Кароль не коментує плітки про те, що її пов’язує з танцюристом не тільки співпраця. На даний момент артистка проживає у будинку, який вона колись побудувала зі своїм покійним чоловіком на Київщині. Її син Веніамін продовжує отримувати освіту у Великобританії.

А скандальний блогер Богдан Беспалов продовжує ділитися усіма відомостями на рахунок особистого життя артистки на своєму каналі. Він ділився своїми думками і на рахунок пліток щодо роману Тіни з Ігорем Коломойським, з власним піарником, гітаристом, і танцівником.

Цікаво, що єдиний любовний зв’язок, в який аудиторія таки не повірила був зв’язок з Даном Баланом. Хоча продюсери усіляко намагалися зробити з нього лавсторі. Насправді з цього нічого не вийшло, і навіть спроба артистки пробудити інтерес фанатів через зізнання у почуттях до артиста на молдавській сцені не приніс очікуваних результатів.