|
30.03.2024 23:35

МастерШеф 13 сезон 8 випуск від 30.03.2024: хто назавжди покинув шоу – ” Як завжди корона, театральщина”

Хто покинув “МастерШеф-13” вже відомо. На цей раз з кулінарного шоу пішов Геворг.

Хто покинув МастерШеф-13

8-й випуск був присвячений українським традиціям. Головна страва – без перебільшення священна для кожного. Цій страві присвячують музеї, ставлять пам’ятники, її вносять у нематеріальну спадщину ЮНЕСКО. Це українська філософія, світогляд та культура.

8 тиждень розпочався з того, що судді надали повну свободу аматорам. Адже для приготування борщу потрібна відповідна атмосфера. Тим більше, що учасники готували авторську інтерпретацію класики.

Учасники також відвідали фольклорний співочий колектив “Боговиця”, але не просто для співу. Саме гості у народному співі озвучували рецепт. Учасникам же довелось його відтворювати.

Варто відмітити, що попри ставлення публіки не впорався із зі своєю задачею та був вимушений піти з шоу саме Геворг. Чоловік за декілька випусків заслужив любов публіки та її повагу. Втім, харизма та добре серце не допомогли йому впоратися із завданням та стати ближчим на шлях до успіху.

Хто покинув “МастерШеф-13”. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

При цьому глядачі показали, що здебільшого дуже не задоволені вибором суддів, а також розкритикували інших учасників, зокрема Дмитра та Кролік.

Хто покинув “МастерШеф-13”. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Нагадуємо, що МастерШеф — це одне з небагатьох українських шоу, які відновили трансляцію після 24 лютого. На деякий час вона була призупинена через відсутність спонсорів. Але продюсери швидко впоралися з поставленою для них задачею і змогли відновити показ.

Але у знімальному процесі відбулися зміни, які помітні неозброєним оком. Наприклад, усі учасники тепер розмовляють українською, тематика завжди так чи інакше зачіпає події в країні, а кулінари приймають нові виклики, набагато серйозніші, ніж раніше.