|
31.03.2024 12:49

Образ репера, дует з Настею Каменських і втеча за кордон: як змінився Потап за роки музичної кар’єри

20 років тому Потап став справжнім відкриттям для українського шоу-бізнесу. Його пісні заполонили музичні чарти та телеканали, а про нього дізналися далеко за межами України. Фактично, його композиції слухали на всьому пострадянському просторі.

І доволі довго зіркова родина обходилися без скандалів. Колишня дружина продюсера Ірина Горова запевняла глядачів у тому, що Олексій — дуже вразлива та добра людина, яка не здатна на зраду у шлюбі. Лише через багато років з’ясувалося, що продюсерка скривила душею, адже на той момент вони вже не жили з Олексієм разом, а він крутив роман з Настею Каменських.

Як змінився Потап

 Як змінився Потап

Але 2022-го настала абсолютно нова ера в кар’єрі артиста. Стало відомо, що він забрав свою сім’ю та рушив до Іспанії у лютому. Чоловік запевняв, що зробив це через роботу, але пізніше з’явилася інформація, що свого сина він також намагався вивезти.

Після 24 лютого Потап не повертався до України півроку, і лише після грандіозної критики на його адресу зі сторони публіки все ж таки приїхав. Дивним чином в нього зіпсувалися стосунки з його другом Олексієм Завгороднім. Ірина Горова також уникає розмов про свого колишнього чоловіка, як і її підопічна Надя Дорофєєва.

Все частіше під публікаціями Олексія в коментарях з’являються критичні зауваження на рахунок якості його творчості. Втім, Потап активно відповідає. Поговорюють, що Настя Каменських виходить з під його впливу, і саме тому Олексій шукає нових виконавиць, з якими готовий працювати.

Як змінився Потап

Так само Богдан Беспалов повідомляє, що Настя та Потап нібито розлучаються, і будуть розривати співпрацю. Але на даний момент подружжя взялося публікувати спільні знімки та нагадувати про те, що вони все ще разом.

Поговорюють, що Потапу більше не вдасться повторити свій минулий успіх, і його найгучніші дні слави далеко позаду. Але чи це так покаже лише час.