|
03.04.2024 10:59

Зірка “Кварталу” Олена Кравець зізналася, якою буде тещею: вже і кандидат на роль першого зятя є

Нещодавно, в рамках проєкту “ТУР Зірками” від Люкс ФМ, акторка “Кварталу” Олена Кравець дала міні-інтерв’ю, в якому прокоментувала особисте життя своєї 21-річної доньки Марії. На запитання, якою тещею вона буде для майбутнього чоловіка своєї спадкоємиці, Олена відповіла, що бачить себе досить комфортною та зручною.

“Мені здається я буду розуміти людину, яка буде кохати мою дочку”, – додала зірка.

Олена зазначила, що зробила такий висновок саме тому, що пам’ятає власний досвід з юності. Наразі Кравець і справді краще намагається зрозуміти молодь, адже працює з донькою над спільним проєктом – подкастом “Вдома поговоримо”.

Олена Кравець зізналась, як буде ставитись до майбутнього зятя

Інтерв’юерка також поцікавилась, якого чоловіка Олена бачить поряд із Марією. Для зірки важливо, щоб обранець її доньки був надійним та добрим, а також дбав би про її щастя.

“Такого з яким вона буде у безпеці, щаслива і з яким вона буде посміхатися”, – відповіла Кравець

Що відомо про особисте життя Марії Кравець?

Щодо особистого життя Марії Кравець, вона зрідка ділиться подробицями із шанувальниками. Відомо лиш те, що серце блогерки зайняте хлопцем, на ім’я Ростислав. Вперше Марія показала свого бойфренда влітку 2023 року у власному фотоблозі Instagram. Соцмережі хлопця свідчать про те, що він захоплюється хіп-хопом, як і Марія.

Олена Кравець зізналась, як буде ставитись до майбутнього зятя

Спільними знімками пара ділиться вкрай рідко та не коментує свої стосунки публічно. Однак нещодавно Кравець-молодша зробила виняток з нагоди дня народження обранця. Дівчина опублікувала кілька романтичних світлин та привітала Ростислава із цим важливим днем.

“З днем народження, любов всього мого життя. Ти все, що мені коли-небудь було потрібно”, – залишила опис Марія.