|
03.04.2024 15:37

Суперечки Романа з тещею, квартира без ремонту і хвороба доньки: дружина Сасанчина розкрила сімейні таємниці

Як зізнавалася Іванна, чоловік вмовляв її створити блог та спробувати себе у ролі медійної персони. Вона ж спочатку нібито не хотіла цим займатися, але потім поступилася, спробувала і на даний момент саме так заробляє на життя.

У своєму блозі дівчина здебільшого розповідає про власний побут, особисте життя, про процедури краси, досвід материнства, тощо.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про шлюб з ним

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про шлюб з ним

А фанати Романа мають можливість спостерігати за його життя саме через блог його дружини. Звичайно, популярність принесли і певні проблеми в сім’ю. Пару постійно критикують за доволі дрібні речі. Наприклад, комусь не подобаються зміни у зовнішності дівчини, комусь не до вподоби їхній стиль життя, тощо.

В цілому, молоді люди зіштовхуються з усіма сторонами слави, як це буває абсолютно з усіма зірками.

Попро це Іванна чесно відповідає на різні запитання своєї аудиторії, у тому числі ті, які стосуються клімату всередині сім’ї. Наприклад, нещодавно у дівчини спитали, чи владнає Роман зі своєю тещею. З’ясувалося, що насправді у музиканта не було суперечок з жінкою.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про шлюб з ним

Як відомо, пара одразу ж почала жити окремо і навіть не просила допомоги у батьків, повністю беручи на себе відповідальність за новостворену сім’ю.

Роман вже вступив у шлюб, маючи квартиру в Києві, яку він виграв на телебаченні. Спочатку молода людина хотів її продати, але пізніше прийняв рішення зробити там ремонт. І Іванна з Романом та маленькою дитиною навіть деякий час там жили. Але зробити усі кімнати їм було не по кишені.

Так само пару тривожать проблеми зі здоров’ям доньки, адже Іванна та Роман як і будь-які батьки дуже переживають за свою спадкоємицю.

Але обидва мають дуже позитивний погляд на життя, і попри сварки, які стаються між партнерами та проблеми з реалізацією Романа в кар’єрі впевнено рухаються вперед назустріч своїм мріям.