|
03.04.2024 16:15

Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських і попросив її бути з ним попри все: “Не облиш мене”

Ось уже понад рік не зрозуміло, що насправді відбувається в сім’ї Насті Каменських та Потапа. Багато хто вважає, що пара давно розлучилася, але з якихось невідомих причин не поспішає оголошувати про це публічно.

Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських

Наприклад, скандальний блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інформацію, отриману з близького оточення співачки, розповів, що Каменських вже знайшла собі нового забезпеченого чоловіка, з яким живе в Іспанії, а Потап, нібито, “божеволіє” від близької подруги дружини – Анни Андрійчук. За словами журналіста, саме зв’язок з колишньою дружиною Позитива і став приводом розпаду пари.

Зазначимо, що самі артисти нічого не коментують. Мало того, Потап періодично натякає, що між ним і Настею ще е стосунки. Так, напередодні в мікроблозі продюсера вперше за довгий час з’явилася їхня спільна фотографія, де вони обоє позували на одній кухні. Судячи з усього, знімок був зроблений за кордоном, куди співачка виїхала напередодні.

Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських

А сьогодні репер публічно звернувся до дружини. У Instagram Олексій опублікував відео з нового кліпу Каменських та коротко написав “Не кидай мене!”.

Потап публічно звернувся до дружини Насті Каменських

У Мережі з’явилося багато коментарів, де писали захоплені слова про пісню та кліп, проте Настя пост чоловіка проігнорувала. Лише за кілька годин співачка оприлюднила відео, на якому постала у вбранні з нового кліпу.

“Тепер один із найулюбленіших образів – мій лук із відео на пісню “Не облиш мене” Як вам, до речі?”,- поцікавилася у шанувальників артистка і жодного слова про чоловіка.

Нагадаємо, що після виходу відео, де Богдан Беспалов розповідає про розлучення артистів, Настя Каменських несподівано опублікувала відео з їхнім весіллям Потапом і написала, що це “старі спогади про кохання”. Цікаво, що хотіла сказати цим артистка?